2012. február 20., hétfő

Nicki Minaj Giuseppe Zanotti szandálban

Nicki Minaj  Giuseppe Zanotti szandálban jelent meg a MAC Cosmetics Viva Glam kampányparty-n!


Mostanában a "celeb cipő" egyre népszerűbbé válnak, így tehát Nicki Minaj MAC Viva Glam kampányán igazán nagyot brillírozott a héten. Nicki Minaj cipőjén kívül, a ruhájával és hajával is fokozta a feltűnést, de a lábbelije volt a kampány fő része, amit szponzorált. A kedvenc cipőtervezői közül, végül Giuseppe Zanotti cipőjét választotta.

Nicki Minaj  egy rózsaszín és kék csíkos ruhát és blézert viselt, amiket a Nanette Lepore Spring 2012 gyűjteményből valók. Az összhatást a Giuseppe Zanotti E20306 szandállal növelt, amit szintén  ugyanazok a két szín a kékeszöld és kobaltkékek jellemezte.
Íme az összeállítása:


Nicki Minaj 2012. február 15-én a MAC Cosmetics Viva Glam Party New York Cityben


És most vessünk egy pillantást Nicki Minaj káprázatos szandáljára:




Ez a Giuseppe Zanotti E20306 szandál  dupla pántos, szarvasbőr készült és 2 szín keveredik benne, mindezt a nagyon csinos szarvasbőrrel fedett pántot, egy kocka alakú csatt hangsúlyozza még ki. Mindezzel 5cm magas platform és 15 cm tűsarok párosul.







http://www.giuseppezanottidesign.com/item/store/GIUSEPPE+ZANOTTI+DESIGN/tskay/A19BE581/gender/D/season/main/rr/1/cod10/44378490WN/areaid//sts/

Sok kiskereskedő szerzi be ezeket a szandálokat de most Neiman Marcusnak van belőle a legtöbb mérete. Utána a Bloomingdale követi

Reméljük  Giuseppe Zanotti készít még ehhez hasonló színkavalkádú cipőt, szeretnénk még látni tőle különböző színkombinációjú szandált. Talán vörös és fekete vagy a rózsaszín és lila? Ti milyet szeretnétek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése